#mh11

2011-12-19 @ 10:00:57

Då var Musikhjälpen slut för i år, känns lika tomt varje gång det tar slut. Förra året var första året jag kollade så maniskt på detta fantastiska program för då var jag arbetslös. Åren innan hade jag bara tittat och lyssnat sporadiskt. I år är jag inte arbetslös, men studerande och dessutom var jag sjuk ett par dagar så det fanns massor med tid att titta på det ändå! Lycklig.

Jag hoppas att samtliga som läste skänkte en slant, själv önskade jag låtar till höger och vänster men jag har inte hört någon av mina önskningar tyvärr. Däremot ringde Musikhjälpen upp och frågade om jag ville vara med i en programsnutt som handlade om saknad. Dessvärre skulle detta vara efter midnatt någongång, vilket kändes lite sent en vardag.. Lite tråkigt. Så här i efterhand borde jag kanske "tackat ja" , men just då blev jag så överrumplad och just tiden efter midnatt kändes som sagt lite sent. Men vafasen, hur ofta får man vara med i radio? =)

Programledarna i år var fantastiska. Jason är som vanligt skitbra och Kodjo får man aldrig nog av. Gina hade jag inte sett någonting med innan, även om jag visste vem hon var, men det visade sig att hon var riktigt duktig!

Höjdpunkterna från veckan är bland annat Soran Ismails pi-räkning, Jasons "Flickan och Kråkan", Kapten Röds liveuppträdande, Mona Sahlin, den lilla pojken som skänkte sina sparpengar och sedan dansade till Maroon 5, Kodjos nippeltasslande - åh vad jag vill ha sådana!!, att SSU vann mot MUF, Plura och självklart alla knäppa saker framför allt Kodjo haft för sig.

Tack Musikhjälpen för i år!

/ Felicia
Felicia Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0