Paris - Rio de Janeiro - Amazonas

2012-04-12 @ 11:09:18Nu kommer alltså lite bilder från vår lilla resa. Den innehöll det mesta och trots att Paulina var sjuk nästan hela tiden så var det helt underbart. Paris var bara helt fullproppat med stora gamla hus, museum, crepes, japaner, otrevliga fransmän, otroligt mycket promenader och massa moln men inget regn. Gillar verkligen den staden och skulle nog gärna tvinga dit min man när det är vår eller sommar och tvinga honom att hålla mig i handen hela tiden. Men det var väldigt mysigt nu också alltså:

Sedan flög jag och Paulina vidare till Rio, vilket kändes så overkligt som det bara kunde bli. Fjorton timmar på ett flyg sedan var vi där. Och det var varmt. Åh vad varmt och fint det var! Nästan ingen kunde engelska, men (nästan) alla var så himla trevliga och hjälpsamma. Den här staden har i princip allt och vi såg väl det mesta. Strand, sol och bad, skog och berg, stad och hus och slum och fattigdom. Det fanns så himla mycket och staden var så stor, att två och en halv vecka kändes lite kort för att få med allt. Men vi är nöjda med vår insats och gjorde det vi tyckte var viktigast. Besökte kristustatyn, gick på fotbollsmatch, drack öl och dansade samba, försökte surfa, badade, solade, brände oss, besökte stora trädgårdar, åt maaaaaaassa mat (buffé forever) och så vidare...


Amazonas då.. Det var så himla fint, spännande, exotiskt och häftigt och jag vill bara åka tillbaka! Vi paddlade och fiskade pirayor (som vi också åt - jättegott!), vandrade runt i regnskogen, letade aligatorer i mörkret och bara njöt av naturen.

Ja, det var en liten del av den resan. Saknar den! Saknar sumseven! Kom igen nu! Heja!Linnea Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0