(B)låsta nycklar!

2009-07-17 @ 18:34:58Jaa visst tappar vi bort nycklar, du, jag och säkert alla andra har slarvat bort sin nyckel någon gång. Men visst kommer den oftast fram till slut. På något lustigt vis. Nu är det så att mina nycklar är helt försvunna och de tycks inte vilja komma till sin rätta. Jag har letat precis överallt!! Det finns nog inte ett ställe som jag inte kollat på. Jag har kikat under sängen, i alla väskor, tröjor, jackor och byxor. Ingen nyckel. Jag har kollat i alla lådor och fönster, på golvet och på hyllor. Ingen nyckel. Jag har kollat nyckelhålet. Jag har till och med kollat i tvätten, mikron, kyl och frys. Jaaa jag har till och med kollat i soporna!! Kan mina nycklar vara mer borta.

Nu har jag lagt en sax i mitt fönster, för vet ni, det ska få dem att komma fram. Vet inte hur, men jag har hört det i alla fall. Nu ligger saxen där, men vart är nycklarna?! Snälla dyk upp?! Någon som har nått bra tips för borttappade nycklar?



Ha en bra kväll!!
// Therese
Therese Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Felicia

Mina nycklar är också helt borta...men de har de å andra sidan varit sedan skolan slutade, tror jag iallafall. De har inte behövt komma till användning särskilt mycket.

2009-07-17 @ 23:50:48
URL: http://sumseven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0