Vad gör Sumseven?

2009-06-30 @ 23:40:55Bra fråga.


Ina. I Stockholm. Lever hon? Vad gör hon? Det finns väl internet i huvudstaden också? Eller har hon flyttat ut till en gård i förorten där hon tillbringar sina dagar som hemmafru och mamma åt sina fem barn? Har Stockholm invaderats av den italienska maffian och krönt Ina och Elias till härskare? Eller ligger hon bara på en strand och läser tidningar hela dagarna?



Paulina. På Maderira. Vad har hänt sedan hon anlände? Ligger hon bara på stranden och solar? Har hon blivit bortgift till en portugisisk mångmiljonär? Kommer hon att stanna där för alltid och tjäna honom genom att se snygg ut och skratta åt allt han säger? Ingen vet.



Felicia. I Paris. Har hon tack vare det gay-vänliga hotellet träffat en fransk bög i basker som blivit hennes bästa vän? Har hon börjat måla tavlor som ingen förstår, röka cigaretter och käka baguetter till frukost, lunch och middag? Har hon byggt en koja i Eiffieltornet där hon kommer att spendera resten av sitt liv tillsammans med en fransk bulldog? Ingen vet.



Cecilia. Hemma? Jobbar hon? Har hon förätit sig på jordgubbar så att hon tvingats läggas in på en anstalt för psykiskt jordgubbs-sjuka? Har hon flyttat till Abys gård och jobbar dygnet runt med att plocka jordgubbar och sätta potatis? Eller ligger hon bara hemma i soffan med sin hund och sin katt och luktar matos?



Åse. Hemma. Jobbar och sliter uppenbarligen. Funderar mycket över Michael Jackson och kortspel tydligen. Mycket mer vet vi inte. Vad gör hon mer efter jobbet? Äter majs? Pluggar? Tittar på dokusåpor? Funderar och planerar? Eller sitter hon kanske bara hemma för sig och skrattar åt tråkiga saker? Svårt att säga.



Therese. Hemma. Tillbringar de flesta av hennes dagar i Våffelhuset i Astrid Lindgrens Värld där hon helt enkelt gör våfflor och säljer dem och lite annat. Senast jag såg henne var i går när hon kom och köpte en smörgås med kyckling och fetaostkräm hos mig i Stubben. Tog den smörgåsen död på henne? Har Nicklas tagit över Lindängsgatan, blivit illustratör och modebloggare och håller Therese fången på den inglasade altanen? Ingen vet.



Linnea. Hemma. Jobbar om dagarna. Badar och solar ibland. Tränade sin sista träning för vårsäsongen ikväll och har nu uppehåll tills den 20:e juli. Hon oroar sig ganska mycket över hur och OM hon kommer att klara sig utan speciellt mycket fotboll tills dess. Lyssnar på Lars Winnerbäck och mycket annat. Har extrem festival-feber och kan knappt förstå att vi om exakt åtta dagar står mitt i folkhavet, mosas, skriker och väntar på Kings of Leon. Annars har Linnea inte så mycket för sig, mycket tid att lägga på blogginlägg som dessa. Nu ska hon dock varva ner, pissa, öppna fönstret, ta av sig tröjan, lägga sig ner och somna. Imorgon jobbar hon 11-17 och sedan tänkte hon dra till Harrys.

Over and out.

Linnea Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Therese

Jaa det är Nicklas som styr här nu :O help me!!

2009-07-01 @ 08:38:35
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Åse

Rolig grej Linnea!:)

2009-07-01 @ 16:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0