6 h i ikano-huset, hur lyckas man?

2009-09-23 @ 16:26:50Eftersom jag var ledig denna härliga tisdag tog jag och Sarah bilen och styrde kosan mot Linköping. Resan dit gick bra, men när vi väl kom till Linköping svängde vi för tidigt så vi hamnade mitt inne i centrum. Detta var första gången jag körde själv utan mamma i Linköping. Men jag var faktsikt ganska lugn hela tiden och det gick kalas.

Vi var framme i Linköping ungefär halv ett. Vi lyckades med bedriften att vara i Ikano-huset i sex timmar och då hann vi inte ens gå på ikea. Jag vet det låter otroligt, men vi lyckades i alla fall.. Tiden gick oerhört fort och vi vimlade runt och sucktade efter allt. Vi hittade verkligen hur mycket som helst som vi ville ha. Men som tur var köpte vi det inte direkt, för när vi gick tillbaka andra gången insåg vi att de faktiskt inte var så snygga. Det kan vara bra att göra så ibland. Lite bättre för plånboken i alla fall..

Det var i alla fall en kanonbra dag, sen slutade ganska sent. Införskaffade i alla fall ett par vinterskor, en mössa, och jacka och scrapbook saker.






Tydligen är det varje tisdagkväll är det specialerbjudanden i hela Ikano-huset. Alla affärer hade olika typer att rabatter och liknande. Det bjöds på ostkaka och för er som känner mig vet att jag tycker om att pyssla och hålla på med scrapbooking. Det stod skåp med olika pysselgrejer i och vid ett bord där satt några kvinnor och scrapbookade. Jag gick såklart dit och pratade med dem och kollade på deras fina grejer. Deras är absolut mycket finare än mina, men de har lite mer material. Tyckte det var roligt att kolla och kanske till och med få lite inspiration.

/ Åse
Åse Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Felicia

Åse köper vinterskor?! Det är något nytt! Jag vill se dom, kan du inte lägga upp en bild i bloggen?

2009-09-23 @ 16:43:01
URL: http://sumseven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0