Kos: Dag 2

2009-09-03 @ 16:45:14Denna dag var helt j*vla underbar! Jag känner på mig att detta inlägg kommer bli ganska långt....

Vi vaknade upp i våra lägenheter efter en natt bestående av en hel del gal från extremt jobbiga tuppar. Det var tydligen någon hönsgård eller något liknande i närheten av hotellet. Det var inte "kuckiliku, klockan är sju", utan det var ringrostiga tuppar som inte verkar sova ett jota. Färdig pratat om tuppar.

Nåja, vi var väldigt stressade denna morgon. Det var nämligen så att vi skulle på apollos välkomstmöte klockan 10.00 för att lyssna på vilka utflykter de hade att erbjuda och vad man kunde göra i Kos stad. På informationsmötet bjöds vi på drinken "sex on the beach". Resten av dagen tillbringade vi i apollos solstolar på Westbeachen där Pippi gick runt och agerade servitör. Inte ett moln syntes på himlen och det var helt underbart att glassa på stranden, i solstolarna. Solen stekte på våra kroppar och som tur var kunde vi svalka oss i det någon kallare vattnet. Vid lunch bjöds vi på resans i särklass godaste shorts, frozen lemon shots var helt fantastiskt goda.

Efter att vi fixat i ordning oss inför kvällen var det dags att skruva upp volymen på stereon och korka upp drickan. På kvällen väntade beach party på Strand caféet. På väg dit stannade vi på Four Roses för att dricka lite drinkar på Happy Hour. Tag 2 betala för en. Här skedde ett litet missförstånd. Vi alla trodde att man kunde välja två olika drinkar för samma pris, vilket visade sig vara fel. Servitören kom in med dubbelt så många drinkar som vi hade beställt. Där satt vi med 16 stycken drinkar och vi var sex personer som drack. Ina och jag satt med fyra drinkar var framför oss. Vilket vi nu i efterhand absolut inte ångrar. Det blev faktiskt helt perfekt! Eftersom vi hade lite bråttom till beach partyt fick vi ta med oss drinkarna. Våra förväntningar på beach partyt var kanske lite för höga. Maten, barbequen, var god och så, men vart var alla festsugna ungdomar? Det var ingen mer än vi sju som dansade. Var en konstig skrattande man där. Han skrattade åt allt och var riktigt jobbig. Vi får väl vara glada för att han bjöd oss på frozen lemon shots i alla fall. Vi hade roligt ändå, men vi fick nog en och en annan blick. Vi drog till Jacksons med några konstiga killar. Tjejerna shotade och rökte vattenpipa med dem, medan jag, Felle, Cicci och Therese drog till Grabbarna Graus och dansade.

På Grabbarna Graus var det konstigt nog inte så många fler som dansade, men vi dansade och hade riktigt roligt. Strax innan 24.00 gick jag och Felle och pratade med en som jobbade där och berättade att vår kompis Ina blev 18 år om några minuter. Näst sista låten de spelade där innan de stängde var Happy Birthday och Ina grät av lycka :) Sista låten som spelades var I´m yours och stämningen var på toppen. Alla på stället stod i ring och dansade och sjöng med. Det var tänkt att vi skulle följa med dem till bargatan, till Cactus, men istället bestämde vi oss helt spontant för att ta en nattdopp topless. Utan att tänka efter tog vi av oss kläderna och sprang i. När vi gick upp sprang det runt några tröga grekiska ungar och filmade eller lös upp. Ina, födelsedagsbarnet, blev islängd med kläderna på av de konstiga killarna. Det var alltså bara för oss att gå den EXTREMT långa sträckan på några kilometer till vår hotell och byta kläder och underkläder.

Äntligen var vi klara och redo för att möta den "kända" bargatan. De var tydligen där alla ungdomar höll till. Där sprang vi, sju galna tjejer runt mellan barerna och dansade. Kvällen var helt galen. Alla var lagom fulla, glada och danssuga. Vi dansade på bardiskar på många av de olika barerna som fanns, vi dansade vid en strippstång på ett dött ställe, Wild Bull och drog in folk. Vi bjöds på shorts och drinkar. Det spelades bra musik, dock kanske lite enformig. Natten slutade ungefär vid halv fem. Eller vi var hemma i lägenheterna då. Vi var alla otroligt nöjda med dagen, kvällen och natten.

Detta tycker jag var det bästa dagen. Allt var helt perfekt! Sju bästa vänner på Kos, kan det bli bättre? Nej!


På välkomstmötet


Stek på beachenLek i vattnet


På Four Roses med alla drinkar


Dans på bardisken på West


Bargatan

Som ni ser på bilderna hade vi helt underbar dag.

/ Åse

Resa i Världen Permalink


Kommentarer
Postat av: Felicia

Underbart! Dock ser det ut som att jag är topless på den sjätte bilden, haha. Vilket jag inte är!

2009-09-03 @ 18:19:19
URL: http://sumseven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0