Kos: Söndag

2009-09-23 @ 13:57:32Vi hade ställt klockan tidigt för att komma med bussen till "Paradise Beach" som det så fint heter. Vi traskade iväg mot busstationen, en aning bakfulla. Värmen var ett faktum. Till vår besvikelse kom vi på att det var söndag och bussarna hade redan gått till denna omtalade strand. Vi fick därför åka till en mindre, men mycket fin, strand som hette Tigaki (?!?!). Måste bara berätta detta tjejer hoppas ni inte blir arga, men några av oss solade faktiskt toppless för första gången någonsin, haha! Man kan ju säga att alla gränsen som vi trodde fanns, inte fanns på Kos. Men vi vare såkart inte ensamma om detta plus att det inte var mycket folk där.

Åse hade vid det här laget blivit förkyld och låg mest och sov i en solstol. Vi andra badade och solade oss egenom denna dag och det var som att leva i en dröm. Vi tog bussen tillbaka till Sevi Sun. Kvällen närmade sig sakta men säkert och vi gjorde oss i ordning. Denna kväll åt vi på en restaurang nära hotellet som hette någonting? Kvällen slutade här för både Åse och Cissi som inte kände sig så bra. Vi andra gick till Harem, ett mysigt litet vattenpipsställe vid havet, och rökte vattenpipa med smak.

Kvällen avlsutade vi med några drinkar och en timmes dans på bargatan. Detta är därmed den lugnaste och kanske också den mysigaste kvällen av de vi hade därnere. Här kommer lite bilder:






































Resa i Världen Permalink


Kommentarer
Postat av: Felicia

Mysigt! En bild saknades dock enligt mig, bilden då vi låtsades att vi sov haha!

2009-09-23 @ 15:06:23
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Linnea

åh <3

2009-09-23 @ 16:16:34
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Ina

Åh, så mysigt! Jag blir glad i hjärtat av att se alla bilder :)

2009-09-23 @ 19:22:57
URL: http://sumseven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0