Sumseven om 10 år

2009-09-30 @ 18:01:10

Åse gifte sig med Johan efter de tre månaderna i Norge som vänsterhänt industriarbetare och snart kom fyra barn som hon tjatade hål i öronen på. Hon trivs bäst med att sitta hemma med barnen och scrapbooka men hon jobbar även extra som knattetränare till det lokala fotbollslaget. Johan, Åse och barnen Frøydis, Hildegunn, Åsmund och Haakon har precis bestämt sig för att flytta de få milen från Strömstad till Oslo för att ”finna sina rötter”.

Paulina gick på Danshögskola efter gymnasiet och sades bli ersättaren till Fredrik ”Benke” Rydman i Bounce som fick snygghetsvansinne och hamnade på mentalsjukhus. Efter två år som betald proffsdansare kom nästa generation av Aktiv Ungdomare upp till Stockholm och tog hennes plats i dansgruppen.  Nu jobbar hon som bakgrundsdansare till Markoolio när han uppträder på Finlandsfärjan.

Ina valde att fria till Elias eftersom han aldrig kom sig till att göra det på grund av att han tappat ringen i bajs på jobbet. De flyttade till en lyxig villa på Lidingö med högt i tak och vitmålade väggar och skaffad boxern Bo och Golden retrivern Go. Ina valde bort jobb för att istället inreda huset de flyttat in i och efter ett år som egeninredare valde hon att söka jobbet som tv-inredare/baktipsare i Sommartorpet 22 som numera endast går på Svt24 och har cirka 50 000 tittare.

Linnea fick Guldbollen år 2011 för sina insatser i den svenska damlandslaget i fotboll och fick snart kontrakt i Fc Barcelona som Svennis nyligen tagit över. Efter  ett skandalrikt första år som Svennis unga älskare blev hon gravid med tvillingar och hennes karriär som fotbollsproffs var över. Idag har Linnea trätt på sig klackarna och är en riktig MILF som dagligen går till lekparken med sönerna Lasse och Messi.

Therese flyttade till Stockholm efter gymnasiet för att söka lyckan i reklambranschen. Hon flyttade in med sin syster som skaffade henne kontakter och namnet uppskrivet på gästlistan på både Spy Bar och White Room. Snart var hennes syster för gammal för att kunna synas på mingelbilderna på stureplan.se så Therese tog glatt över hennes plats, till systern förtvivlan. Hon blev utsparkad och flyttade in med frisör-Bobby -hennes nya bästis! Snart färgade hon håret platinablond och operade tuttarna till storlek DD och hamnade på finest.se hånglandes med bloggaren Rahlenfeldt. Reklamkarriären? Vem behöver kunskap när man har utseendet med sig!?

Cecilia gav sig av mot Kos efter studenten för att ge ön dens andra bargata tillbaka. Hon startade upp bar efter bar och var snart det mest ökända namnet på hela ön. Men hon var inte ensam. Nils, fördetta anställd på Jackson´s, visade sig vara en riktig gentleman och efter två veckors konstant sjungandes med gitarren i högsta hugg under balkongen i hennes lyxiga lägenhet blev de ett par. Snart fraktade Cicci dit sina älskade hästar och startade Kos första hästgård och det dröjde inte länge förrän Kos hade förlorat sin status som partyö och istället blev familjeön nummer 1.

 

Ja, jag har lite tråkigt haha. Tänk på att jag har gjort det här i ironins tecken, så bli inte ledsna och arga på mig om ni tycker att jag har varit taskig :). Som ni ser finns det ingen gjord på mig, kände lite att det bara skulle bli platt pannkaka om jag gjorde en på mig själv. Men är det någon som känner sig manad är det fritt fram! Kram och Puss!

 

 

Felicia Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Linnea

VARFÖR FICK CICCI NILS?! :o ;) haha

2009-09-30 @ 18:28:13
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Felicia

Haha jag visste att du skulle säga det ;)

2009-09-30 @ 18:51:05
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Linnea

haha! men det var väldigt kul ändå, jag är imponerad av lasse och messi, framför allt :) mycket bra haha!

2009-09-30 @ 19:01:10
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: My

Haha, vilket rolig grej! Så Åse ska bosätta sig i Norge alltså? Skönt, då blir man av med henne:)

2009-10-02 @ 10:26:38
URL: http://mysamuelsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0