Dessa jävla rubriker

2011-03-10 @ 11:09:40Hej hopp. Nu har jag visst varit utan datorn i två och en halv vecka. Eller utan och utan, den har legat här bredvid mig hela tiden men jag har inte orkat stänga på den. Rätt skönt faktiskt, men samtidigt; fasen vad man missar mycket! Allt händer typ genom datorn. Känns lite hemskt faktiskt.

Men slutpratat om mitt datoranvändande. Vad har hänt på sista tiden? Jag har blivit något utav en partypingla. Jag har dansat loss de senaste fyra helgerna, och även den kommande blir det party. Vi har även lyckats klämma in en onsdag, vilken nästan var den bästa utgången hittills! Onsdagar is the shit. Dock har jag inga bilder överhuvudtaget för jag råkar liksom glömma bort det varje gång.

I tisdags var jag och Elias med Johanna på Ikea och hjälpte henne lite med flytten. Hon har ju fått sin egna lägenhet nu, supermysig. Så där kommer vi hänga mycket i sommar nere vid vattnet.

Nä nu ska jag träna lite med mitt kära kinect och sen ska jag ge mig ut i vårsolen och pallra mig iväg till jobbet, där jag faktiskt är fast anställd nu. Från och med igår!

/ Ina
Ina Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Felicia

Grattis!!!!

2011-03-10 @ 12:36:42
URL: http://sumseven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0