The Life of Felicia

2011-09-22 @ 14:12:46God eftermiddag.

Här sitter jag i min ensamhet och försöker hitta på saker att göra så att jag slipper diska, slipper plugga, slipper duscha, slipper gå och köpa tejp osv. osv. Då kom jag på att jag inte har bloggat på länge!

Imorgon är det en vecka sedan vi flyttade in i vår mysiga lägenhet och blev sambos på riktigt. Det har gått så himla fort! Vi har kommit någorlunda i ordning, men det är en del saker som står på inköpslistan.. Bland annat en dammsugare. Det är rätt dammigt här nu..

Sedan behöver vi köpa ett köksbord (vi har ett tillsvidare-bord här nu, men det är egentligen får stort för denna lilla lägenhet tycker jag..). Vi har hittat smarta bord på Ikea där man kan göra borden större/mindre beroende på hur många man är som ska äta. Vi måste också införskaffa oss stolar, då vi får tillfället inte har några. Köket är också pluttigt, men det finns ett hörn där ett avlastningsbord skulle platsa. Sedan behövs det köpa småsaker, som dörrmatta (har en som vår hyresvärd lämnade kvar) och duschdraperi (har även där ett som inte är vårt). Gardiner skulle även vara trevligt, har en vit längd just nu. Men jag vill ha färg! Men fönstret är så jäkla dumt, för det är typ en fransk balkong + ett fönster och det går inte ha att ha långa gardiner på båda sidorna, och ha korta gardiner skulle se dumt ut på den franska balkongen.. Funderar på en gardinkappa. Ett nytt överkast i färg vill jag också ha. Orange kommer bli lite temat i vårt sovrum/vardagsrum (bor i en etta) eftersom det är en färg som både jag och Macke älskar.

Hm, ja någorlunda i ordning är vi! Hyllorna gapar lite tomt, men det beror mest på att det bara är mina flyttkartonger som har körts upp av min mamma. Mackes kommer om ett par veckor. Så än så länge ser det ut precis i min smak! Haha, eftersom allt är mitt i princip (förutom det nyinköpta på Ikea).

Vad händer annars i mitt liv? Jag har haft självstudiedagar nu i ett par dagar, och det är inte bra för studierna.. Jovars, lite får jag gjort men det blir mycket Glee-tittande och annat trams.

Min fina mamma var här i helgen och hjälpte oss att komma i ordning och ge tips på vad man bör köpa för städprylar m.m. Sånt är sjukt svårt ju! Sedan såg vi tre självfallet The Arks sista spelning på grönan i fredags.. Oerhört emotionellt och väldigt sorgligt och vackert.

Imorgon kommer min fina syster hit och gör oss sällskap ända tills på tisdag morgon! Happy! Jag och Macke har taggat här hemma med storhandling av matvaror och "vet-du-vad-som-händer-på-fredag?-Adina-kommer-yeeeeaah"-utrop. Hehe. Vi längtar efter henne.

Vi ska gå på Veronica Maggio på grönan imorgon och dansa loss till Välkommen In. Det var tydligen någon Vintagemässa i Stockholm i helgen, funderar på att ge den ett besök. Sedan blir det en massa syskonhäng och förmodligen också shopping!


jag bara önskar att min lillebror var här också.

Vi har inget Internet i lägenheten ännu (sitter på 3G-nätet från min telefon just nu..) och 3Gn är skitkass här ute i Råcksta. Dessutom har min dator fått spunk så den känner till exempel inte igen några externa grejer man pluggar in (tex. kamera och mobil) så några nya bilder kan jag inte fixa. Men så fort det funkar igen eller när jag har köpt en ny dator lovar jag bildkavalkad!

Och just det! Jag har tonat håret mörkt/rött! Det är bara en toning så det går väl ur rätt snabbt (bara att fylla på i och för sig) men jag trivs med det! Vågade inte riktigt färga det, och kommer nog inte göra det heller, för jag minns sist (på högstadiet) jag gjorde det och att få tillbaka min blonda färg tog evigheter.. Men en toning är perfekt! Nöjd som tusan! Världens bästa frisör hade jag också. Macke!

Hoppas ni har det bra vart ni än befinner er och vad ni än gör.

Felicia Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Marika

Nice life...hm får väl se till att brossan kommer till Råcksta nån dag vet nämligen att han längtar oxå!!

2011-09-22 @ 14:25:17
Postat av: Patricia

Åh, jag tycker alla så-länge-grejer är så himla jobbiga, jag vill bara ha fina saker jag gillar; NU!

(Vi har fortfarande inqa lampor i vår mörka hall och i vardagsrummet hänger världens fulaste kökslampa)



Skålarna hittade jag förresten på netto i somras. De är så små att jag inte riktigt har förstått vad jag ska ha dem till.

2011-09-22 @ 17:16:23
URL: http://dreamsdonotend.blogg.se/
Postat av: Linnea

åh vad kul att höra att du har det så bra! vill se bilder på lägenheten ju :) och hälsa på såklart, snart nångång!

2011-09-22 @ 19:29:33
URL: http://sumseven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0